nov. 2019
aujourd'hui
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Brevet de Matelot cuisinier
- CAP
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Académie de cote d'ivoire
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sept. 2020
mai 2022
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Chief cook
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NAD INTER Cabotage
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mai 2022
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Till Date
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CARTHAGO Ventures (Offshore Gabon; Cook)
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mai 2016
mai 2019
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Renouveau Chip Offshore
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déc. 2014
janv. 2015
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El-Harmony Cook
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déc. 2014
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Promote Yaounde (Ste Fait Tout et Glace) Cook
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juin 2014
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February to April
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Ocean Confidence (Nick Cery Offshore; Cook)
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mars 2013
nov. 2013
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Chief of the Hall
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Restaurant le Canaries (Douala)
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mars 2012
févr. 2013
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Banquet Hall
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Hotel Prince de Galle -Douala
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déc. 2011
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Promote Yaounde- (Lewat Hotel, Restaurant Mosaique Cook)
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déc. 2009
juin 2011
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Fine Epic et Buffet Paysan
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Yaounde ya-fe; Cook
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sept. 2009
juin 2011
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Training on Hotel Management at OIC International
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Buea
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déc. 2010
mars 2011
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Royal Cuisine-Buea Cook
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déc. 2010
mars 2011
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Chief of the hall
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Gourmet Ice Scream -Douala
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sept. 2000
juin 2005
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SARL S/M EDEA
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sept. 1999
juin 2000
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Lycée Technique d'Edea
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juin 1999
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First School Leaving Certificate
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Computer knowledge in M.S Words, and Excel
- BAC+4
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