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03/04/1965 (59 ans)
Nationalité france
single
Permis oui
CV créé le : 02/11/2015
CV modifié le : 26/01/2023
Dernière connexion : 12/04/2023
Coordonnées
******* *****

Adresse :
* ********* ** ****
Louannec (22700)
Email : ****************@*****.***
Port. : ************
Chef de Cuisine
Référence : 576328
Expériences Professionnelles
févr. 2019 sept. 2022 Chef de Cuisine
Hotel Bellevue

août 2017 oct. 2018 executif sous chef
Ponant Yacht & Expédition
managing 20 cuisiniers

mars 2016 nov. 2016 Chef de Cuisine at
Le Kenavo Restaurant in Trebeuden in France

juin 2012 nov. 2012 Sous Chef at
Princess Cruises

déc. 2011 déc. 2012 Chef de Cuisine
Collonade at Seabourn Cruises

mai 2011 oct. 2011
Executif Sous Chef at Regent 7 Seas

janv. 1998 déc. 2009 Chef in full time and
RELIEF in UK,Cornwall,Devon, Hotels, Restaurants and Pubs on traditional and
. Purchase of fresh products every day as well as the composition of the
menu that changes midday is evening.
Organization of my brigade and schedule.

janv. 1990 déc. 1999 Vendor
with a trolley containing sandwiches, fresh drinks, hot drinks and delicacies
. Stock and
inventory with my own cash box. SNCF on the train.

janv. 1981 janv. 1990 Pizzaiolo Crepier
Apprenticeship in Pastry and then various jobs of Pastry, Pizzaiolo, Crepier on
in the supermarkets.

LANGUAGES

English: reading, speaking, writing
French : reading, speaking, writing

Diplômes et formations
oct. 1998 juin 1999 Boulanger - CAP
EBP Paris

Compétences
Usph.Haccp.STCW18
Compétences linguistiques
Anglais Bilingue
Espagnol Elémentaire
Français Bilingue
Important
CV actualisé il y a plus de 6 mois, certaines informations peuvent ne pas être à jour.
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