03/04/1965 (59 ans)
Nationalité france
single
Permis oui
CV créé le :
02/11/2015
CV modifié le :
26/01/2023
Dernière connexion :
12/04/2023
Coordonnées
*******
*****
Adresse :
* ********* ** ****
Louannec (22700)
Email :
****************@*****.***
Port. :
************
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Chef de Cuisine
Référence : 576328
Expériences Professionnelles
févr. 2019
sept. 2022
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Chef de Cuisine
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Hotel Bellevue
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août 2017
oct. 2018
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executif sous chef
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Ponant Yacht & Expédition
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managing 20 cuisiniers
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mars 2016
nov. 2016
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Chef de Cuisine at
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Le Kenavo Restaurant in Trebeuden in France
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juin 2012
nov. 2012
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Sous Chef at
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Princess Cruises
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déc. 2011
déc. 2012
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Chef de Cuisine
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Collonade at Seabourn Cruises
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mai 2011
oct. 2011
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Executif Sous Chef at Regent 7 Seas
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janv. 1998
déc. 2009
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Chef in full time and
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RELIEF in UK,Cornwall,Devon, Hotels, Restaurants and Pubs on traditional and
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. Purchase of fresh products every day as well as the composition of the
menu that changes midday is evening.
Organization of my brigade and schedule.
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janv. 1990
déc. 1999
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Vendor
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with a trolley containing sandwiches, fresh drinks, hot drinks and delicacies
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. Stock and
inventory with my own cash box. SNCF on the train.
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janv. 1981
janv. 1990
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Pizzaiolo Crepier
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Apprenticeship in Pastry and then various jobs of Pastry, Pizzaiolo, Crepier on
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in the supermarkets.
LANGUAGES
English: reading, speaking, writing
French : reading, speaking, writing
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Diplômes et formations
oct. 1998
juin 1999
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Boulanger
- CAP
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EBP Paris
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Compétences
Usph.Haccp.STCW18
Compétences linguistiques
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Important
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CV actualisé il y a plus de 6 mois, certaines informations peuvent ne pas être à jour.
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